Get Adobe Flash player

Jelenleg nincs akciónk!

SzobákA Vendégházunk 10 fő elhelyezésére alkalmas. A szobák 2-3 ágyasak, amelyek saját fürdőszobával és kábel tv-vel rendelkeznek.

A négy szoba mindegyikéhez a fantázia nevének megfelelő dekoráció tartozik

- Narancs apartman:
  Kétágyas szoba fürdőszobával, felszerelt konyhával:
  • hűtőszekrény
  • mikrohullámú sütő
  • elektromos főzőlap
  • tea- és kávéfőző

- Kék szoba:
  Háromágyas szoba pótágy lehetőséggel, fürdőszobával.

- Sárga szoba:
  Háromágyas szoba fürdőszobával.

- Zöld szoba:
  Kétágyas szoba fürdőszobával, szobaszéffel.


A Kék, Sárga és Zöld szobákhoz közös ebédlő és teljes felszereltségű konyha tartozik. (hűtőszekrény,gáztűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző).

Minden vendég számára biztosítunk kávéfogyasztási lehetőséget. A kávéfőzők, kávé, cukor, csokoládé és tej mind megtalálhatóak a konyhákban. A közös ebédlőben található számítógép internet-hozzáférést biztosít wifi használatával.

Az udvaron található egy ebédlőasztallal és éjszakai világítással is ellátott filagória, mely a vendégház kijelölt dohányzóhelyeként is funkcionál. Tűzrakó, grillező és az ezekhez szükséges felszerelések is egyaránt megtalálhatóak az udvaron (tűzifa, faszén, bogrács, nyársvas, grillvas).

A napozóterasz kellemes lehetőséget nyújt a napozni vágyóknak, ezáltal garantáljuk, hogy vendégeink a rohanó hétköznapjainkból maximálisan kikapcsolódnak, és teljes mértékben feltöltődve térnek vissza otthonukba.

Parkolási lehetőség a vendégház belső udvarában 4-5 autó részére biztosított.

Képek a Vendégházról

Narancs apartman:
Kék szoba:Sárga szoba: